Ostron mignonette

Ingredienser
Räcker till ungefär 10 ostron
1 dl Rödvinsvinäger
1 Schalottenlök
2 krm Svartpeppar
Eventuellt lite salt
Tabasco för extra hetta
Gör så här
1. Finhacka schalottenlöken och blanda med vinägern, nymalen svartpeppar och eventuellt en skvätt vatten och en liten nypa salt, tänk på att ostronen är salta redan.
2. Öppna ostronen (se video), skeda över en liten skvätt vinägrette och njut! Önskas extra hetta droppar du över lite tabasco.
Thomas tips! Här får rätten en extra dimension när kallt möter varmt. Ställ vinegretten i frysen så den blir iskall. Grilla öppnade ostronen så det börjar puttra i dem, sedan slå du över vinägretten. Fantastisk kombo!
Vinhyllan.se samarbetar med de flesta av Sveriges duktiga vinimportörer, som åker världen runt och smakar på viner.
Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev kommer du alltid att vara informerad om de senaste nyheterna, trender, events och mycket mer.
Fler recept
Currydoftande blomkålspaj
Risotto med högrev och gremolata
Helstekt rostasfilé med bearnaise och säsonge..
Spaghettiklassiker med grönkål
Fetaost- och broccolipaj
Quesadillas med svamp och svartkål
Cordon Bleu med rödkålssallad
Broccolisoppa med räkor
Pizza med salame napoli
Pintxos med chiliräkor och omelett
Trattkantarellpizza
Dragon- & tomatgratinerad gnocchi
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.


