Webb-TV

Krispig Pork Belly
Kalle och Carina lagar till en krispig pork belly (sidfläsk) som avnjuts tillsammans med ..

Vin & Mat: Mellospecial med Rongedal
Vi gästas av bröderna Rongedal som bjuder på härlig stämning och fixar till lite plockmat..

Vin & Mat: Tortelloni med Alexandra Zazz..
Vi gästas av Alexandra Zazzi som gör en färsk pasta fylld med spenat och ricotta som serv..

Vin & Mat med Rongedal
Vi gästas av bröderna Rongedal som lagar en härlig vegansk biff stroganoff med bland anna..

Spaghetti och köttfärssås med kurdiska smaker..
Vi gästas av Food by Laven som lagar spaghetti och köttfärssås med kurdiska smaker. Till ..

Entrecôte, serranochips, pimientos de padrón ..
Kalle och Carina lagar till en entrecôte som avnjuts tillsammans med serranochips, pimien..

Vin & Mat: Carpaccio med Alexandra Zazzi
Vi gästas av Alexandra Zazzi som gör en antipasto/förrätt i form av kalvcarpaccio med kar..

Pistagepasta med kyckling, bacon och black ga..
Kalle och Carina lagar till en pistagepasta med kyckling, bacon och black garlic. Denna r..

Vin & Mat med Kalle Moraeus
Vi besöker Kalle Moraeus som grillar en pamplona fylld med goda smaker, bland annat chimi..

Ekologiskt vin
Ekologiskt vin, hur odlar man det? Vilka hjälpmedel finns det mot eventuella skadedjur i ..

Veganskt vin
Är inte alla viner veganska? Nej, faktiskt inte. Carina berättar hur det kommer sig att m..

Pasta al pesto e gamberetti
Vi gästas av expertkommentatorn Roberto Vacchi som lagar Pasta al pesto e gamberetti (Pas..

Kräftor, paj och potatisbakelser
Kalle och Carina lagar till en egen kräftskiva med kräftor, västerbottenostpaj och potati..

Santa Duc Côtes du Rhône Les Vieilles Vignes..
Santa Duc Côtes du Rhône Les Vieilles Vignes, koncentrerad och välbalanserad med en krydd..

Löksoppa
Kalle och Carina lagar till en trevlig löksoppa med stora krutonger och lager av ost. Den..

Bourgogne Blanc Jurassique J M Brocard
Bourgogne Blanc Jurassique 2018 från Jean-Marc Brocard är 100% Chardonnaydruvor med en ty..

Brancaia Tre
Tre olika druvsorter från tre olika vingårdar skapar Brancaia TRE. Sangiovese, Merlot och..

New York Sour
Här kommer recept och video på drinken New York Sour. Serveras vanligtvis i ett stort whi..

Pinta Negra Rosé
Pinta Negra rosé har vunnit Silvermedalj i Vinordic Wine Challenge 2020 i kategorin rosév..

Lammracks med jordärtskockspuré
Kalle och Carina grillar lammracks som serveras tillsammans med en puré på jordärtskockor..

Crème Ninon
Kalle och Carina lagar till en lyxig soppa på gröna ärtor och torr cava, en variant av Cr..

Grillad fläskkarré med ugnsrostad pestopotati..
Kalle och Carina grillar fläskkarré och lagar ugnsrostad pestopotatis som serveras tillsa..

Moules marinière
En fransk klassiker, moules marinière, är musslor i ljuvligt god sås på vitt vin. I det h..

Hur gör man amarone?
Hur gör man egentligen amarone? Carina berättar hur det går till, vilka druvor som använd..

Tanniner
Vad är tanniner egentligen och vad passar viner med mycket tanniner till för sorts mat? C..

Gambas al Pil Pil
Kalle & Carina lagar förrätten Gambas al Pil Pil och smakar av tillsammans med en Cava.
..

Hur gör man rosévin?
Carina berättar hur man gör rosévin samt vilka olika typer av rosévin det finns.

Socker i mousserande vin
Carina går igenom tillverkningsmetoder för mousserande vin samt hur mycket socker det är ..

Salsiccia-ragu med färska fikon, chili och bu..
Kalle & Carina lagar en Salsiccia-ragu med färska fikon, chili och buffelmozzarella och s..

Boeuf Lyonnaise
Kalle & Carina lagar Boeuf Lyonnaise och smakar av tillsammans med ett Côtes du Rhône.
..

Le Petit Secret
Le Petit Secret är producerat utifrån tanken att göra det bästa vinet från Rhône-dalen me..

Monte Santi Spritz Bitter Orange
Bubblande Monte Santi Aperitivo Spritz är en fräsch törstsläckare med en elegant smak av ..

Dignitat Cava Brut
Dignitat Cava Brut är en krispig, torr Cava som passar bra som apéritif och till kryddsta..

Smaka på Italien – Avsnitt 6. Det gröna gulde..
Smaka på Italien med Carina Mian!
Avsnitt 6. Det gröna guldet
I det sista a..

Smaka på Italien – Avsnitt 5. Casisano,..
Smaka på Italien med Carina Mian!
Avsnitt 5. Casisano, med utsikt över Monta..

Smaka på Italien – Avsnitt 4. Den surfa..
Smaka på Italien med Carina Mian!
Avsnitt 4. Den surfande vinmakaren, Castel..

Smaka på Italien – Avsnitt 3. I hjärtat..
Smaka på Italien med Carina Mian!
Avsnitt 3. I hjärtat av proseccoland
Vi h..

Smaka på Italien – Avsnitt 2. Familjen ..
Smaka på Italien med Carina Mian!
Avsnitt 2. Familjen Zenato & provinsen Ver..

Smaka på Italien – Avsnitt 1. Bolla, Am..
Premiär för "Smaka på Italien" med Carina Mian!
Då var det dags att dra igång vår progra..

Hur går degorgering av ett mousserande vin ti..
Programserie ”Svenskt vin från svenska vingårdar”. Avsnitt 3.
Vi besöker Skepparps Vingå..

Håkan Hansson på Hällåkra Vingård förklarar d..
Programserie ”Svenskt vin från svenska vingårdar”. Avsnitt 2.
En dimmig vintermorgon ta..

Vinhyllan.se besöker Flädie Mat & Vingår..
Programserie "Svenskt vin från svenska vingårdar". Avsnitt 1. Vinhyllan.se besöker Flädie..

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.