https://vinhyllan.se/wp-content/themes/vinhyllan

Varan har lagts i din varukorg!

Meny
Vinhyllan.se
  • Sök

Om oss

Först och främst vill vi passa på och tacka dig för att du valt att besöka vår webbplats.

Vårt mål är att Vinhyllan.se skall vara din primära källa för allt som har med vin att göra. Delvis en informationskanal, men även en beställningstjänst för alkoholhaltiga drycker.

 

Våra informationskällor är främst majoriteten av sveriges duktiga importörer. Det är tack vare importörerna du som konsument kan hitta ett otroligt rikt utbud i systembolagets olika sortiment. Vi har valt att fokusera på beställningssortimentet eftersom det är där man oftast hittar guldkornen.

Vi som ligger bakom Vinhyllan.se är både entusiaster och sommelierutbildade. Syftet är att tillhandahålla en kvalitativ tjänst för konsumenter, men även strukturera upp informationen i det oändliga brus som förekommer i media.

 

Att beställa
Du kan beställa drycker både genom vår webbplats och från våra nyhetsbrev samt från våra annonser i olika medier. Allt är baserat på samma teknik. Se till att du har registrerat ett konto hos systembolaget.se. Då blir beställningen väldigt enkel och smidig.

1. Välj dryck hos Vinhyllan.se
2. Gå till kassan och ”checka ut”
3. Du blir vidarebefordrad till Systembolagets dryckeslista
4. Logga in och fullfölj beställningen på systembolaget.se
5. Invänta SMS-avisering från Systembolaget, hämta ut och betala på ditt lokala Systembolag

 

Övrigt
Vinhyllan.se är en förmedlingstjänst av information och drycker. Det finns absolut inte några kommersiella kopplingar eller samarbetsformer med systembolaget.se, utan tekniken baseras på Systembolagets publika API-teknik.

Vinhyllan.se

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.