https://vinhyllan.se/wp-content/themes/vinhyllan-24

Om oss

Först och främst vill vi passa på och tacka dig för att du valt att besöka vår webbplats. Vårt mål är att Vinhyllan.se skall vara din primära källa för allt som har med vin att göra.

 

Våra informationskällor är främst majoriteten av Sveriges duktiga importörer. Det är tack vare importörerna du som konsument kan hitta ett otroligt rikt utbud i systembolagets olika sortiment. Vi har valt att fokusera på beställningssortimentet eftersom det är där man oftast hittar guldkornen.

Vi som ligger bakom Vinhyllan.se är både entusiaster och sommelierutbildade. Syftet är att tillhandahålla en kvalitativ tjänst för konsumenter, men även strukturera upp informationen i det oändliga brus som förekommer i media.

 

Övrigt
Vinhyllan har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget utan tipsar endast om viner som finns i deras sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom systembolaget.se

Vinhyllan.se

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.