Webb-TV
Smaka på Spanien, Katalonien - Avsnitt 1. Cavans hemland och den pulserande storstaden
Vi besöker vinproducenten Perelada och lär oss allt om cavaproduktion. Hur producerar man ett mousserande vin enligt traditionella metoden och vilka druvor används i en Cava? Vi åker runt i Salvador Dalís hemtrakter och fortsätter sedan resan till Barcelona, där vi av en slump anländer samma dag som man firar Sant Jordi, vilket fyller hela staden med rosor och böcker.
Ett urval av Pereladas produkter
Prenumerera
Vinhyllan.se samarbetar med de flesta av Sveriges duktiga vinimportörer, som åker världen runt och smakar på viner.
Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev kommer du alltid att vara informerad om de senaste nyheterna, trender, events och mycket mer.
Fler klipp
Agnolotti alla salsa di noci – fylld pa..
Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar Agnolotti alla salsa di noci, en typisk rätt från ..
Lax med fiskkungen Thomas Kristenson
Vi har fiskkungen Thomas Kristenson på besök som lagar en enkel och supergod rätt med lax..
Alexandra Zazzi och Jonas Larsson pratar om S..
Vi träffade kocken Alexandra Zazzi och Jonas Larsson på Tevsjö Kvarn & Destilleri. De pra..
Tevsjö Mill & Destillery
Vi besöker Tevsjö Kvarn & Destilleri (Tevsjö Mill & Destillery), beläget i vackra Järvsö...
Så gör proffset jordgubbstårta!
Har du funderat hur man får till ett bakverk som ett proffs? Josefin Gauffin, en av Sveri..
Smaka på Spanien, Katalonien – Avsnitt ..
I andra avsnittet besöker vi vinproducenten Pereladas vineri, tillhörande slott, munkklos..
Smörig Vinterdrink
Elin gör en Smörig Vinterdrink. Ett kryddsmör blandas med rom och varmt vatten.
..
Miss Li på besök!
Vi har träffat Miss Li (Linda Karlsson) som pratar med Carina om sin livsresa, hundarna o..
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.