https://vinhyllan.se/wp-content/themes/vinhyllan-24

Webb-TV

Så gör proffset jordgubbstårta!

Har du funderat hur man får till ett bakverk som ett proffs? Josefin Gauffin, en av Sveriges bästa konditorer, visar oss hur hon gör deras underbara tårta och bakelse som de har till mors dag och fram till midsommar på Gauffin Boulangerie & Pâtisserie i Borlänge. Kika på filmen och se arbetet och skickligheten bakom denna oemotståndligt mjuka och lena jordgubbstårta. För att visa att det inte är så lätt som Josefin får det att se ut, testade Kalle att dekorera en av tårtorna.

Prenumerera

Vinhyllan.se samarbetar med de flesta av Sveriges duktiga vinimportörer, som åker världen runt och smakar på viner.

Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev kommer du alltid att vara informerad om de senaste nyheterna, trender, events och mycket mer.

 

E-postadress*

Mobilnummer

  • Klicka för att dela på facebook
  • Klicka för att dela på twitter
  • Klicka för att dela på pinterest

Fler klipp

Ceviche

Ceviche

Fiskkungen Thomas Kristenson gör Perus nationalrätt, Ceviche. Här använder vi gösens slag..
Lyxiga gratinerade Ostron – ”Rockefeller” light

Lyxiga gratinerade Ostron – ”Rock..

Fiskkungen Thomas Kristenson fixar lyxiga gratinerade Ostron - "Rockefeller" light. Lätt ..
Arancini – risottobollar med saffransmajonnäs och syrad lök

Arancini – risottobollar med saffransma..

Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar arancini - risottobollar med saffransmajonnäs och ..
Saffransrisotto, Risotto Milanese

Saffransrisotto, Risotto Milanese

Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar saffransrisotto, Risotto Milanese. En klassisk ita..
Linguine all’Aragosta – Hummerpasta toppad med forellrom

Linguine all’Aragosta – Hummerpasta top..

Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar linguine all’Aragosta, hummerpasta toppad med fore..
Zucchinicarpaccio

Zucchinicarpaccio

Vi gästas av Alexandra Zazzi som gör en zucchinicarpaccio, härligt god och fräsch. Dessut..
Öppna ostron med Thomas Kristenson!

Öppna ostron med Thomas Kristenson!

Vi har fiskkungen Thomas Kristenson på besök som visar hur man enklast öppnar ett ostron ..
Tartare på gingravad ryggbiff med syrade grönsaker

Tartare på gingravad ryggbiff med syrade grön..

Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar Tartare på gingravad ryggbiff med syrade grönsaker..
Laxfyllda rödtungsrullader med vitvinssås

Laxfyllda rödtungsrullader med vitvinssås

Vi har fiskkungen Thomas Kristenson på besök som lagar laxfyllda rödtungsrullader med vit..
Agnolotti alla salsa di noci – fylld pasta med valnötssås

Agnolotti alla salsa di noci – fylld pa..

Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar Agnolotti alla salsa di noci, en typisk rätt från ..
Lax med fiskkungen Thomas Kristenson

Lax med fiskkungen Thomas Kristenson

Vi har fiskkungen Thomas Kristenson på besök som lagar en enkel och supergod rätt med lax..
Alexandra Zazzi och Jonas Larsson pratar om So Zazzi

Alexandra Zazzi och Jonas Larsson pratar om S..

Vi träffade kocken Alexandra Zazzi och Jonas Larsson på Tevsjö Kvarn & Destilleri. De pra..
Vinhyllan.se

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.