Webb-TV
Alexandra Zazzi och Jonas Larsson pratar om So Zazzi
Vi träffade kocken Alexandra Zazzi och Jonas Larsson på Tevsjö Kvarn & Destilleri. De pratar om deras samarbete, hur So Zazzi uppstod och hur den produceras. Inget går till spillo och bara naturliga råvaror används.
So Zazzi finns att beställa på Systembolaget.
Prenumerera
Vinhyllan.se samarbetar med de flesta av Sveriges duktiga vinimportörer, som åker världen runt och smakar på viner.
Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev kommer du alltid att vara informerad om de senaste nyheterna, trender, events och mycket mer.
Fler klipp
Agnolotti alla salsa di noci – fylld pa..
Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar Agnolotti alla salsa di noci, en typisk rätt från ..
Lax med fiskkungen Thomas Kristenson
Vi har fiskkungen Thomas Kristenson på besök som lagar en enkel och supergod rätt med lax..
Tevsjö Mill & Destillery
Vi besöker Tevsjö Kvarn & Destilleri (Tevsjö Mill & Destillery), beläget i vackra Järvsö...
Så gör proffset jordgubbstårta!
Har du funderat hur man får till ett bakverk som ett proffs? Josefin Gauffin, en av Sveri..
Smaka på Spanien, Katalonien – Avsnitt ..
I andra avsnittet besöker vi vinproducenten Pereladas vineri, tillhörande slott, munkklos..
Smaka på Spanien, Katalonien – Avsnitt ..
Vi besöker vinproducenten Perelada och lär oss allt om cavaproduktion. Hur producerar man..
Smörig Vinterdrink
Elin gör en Smörig Vinterdrink. Ett kryddsmör blandas med rom och varmt vatten.
..
Miss Li på besök!
Vi har träffat Miss Li (Linda Karlsson) som pratar med Carina om sin livsresa, hundarna o..
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.