Webb-TV
Så filéar man lax
Vi blir alltid lika sugna på fisk efter att Thomas från Hanssons Fisk visat oss hur man ska filea och ta till vara på fisk och skaldjur. Trots en uppsättning mindre bra knivar och en onödigt dyr fiskbenstång så visar han oss sina trix när det kommer till att filea en norsk odlad fjordlax. Han går lugnt igenom hur du arbetar fisken så du får bort slagbenen, fettränderna, pinnbenen och ryggbenen. Även hur du putsar och skär för snygga, jämna bitar för olika tillfällen. Kom ihåg nu att ta vara på ”spillresterna”!
Prenumerera
Vinhyllan.se samarbetar med de flesta av Sveriges duktiga vinimportörer, som åker världen runt och smakar på viner.
Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev kommer du alltid att vara informerad om de senaste nyheterna, trender, events och mycket mer.
Fler klipp

Tomas Brolin och Catarina König släpper nytt ..

Så filéar man rödtunga

Alexandra Zazzi och Jonas Larsson pratar om S..

Tevsjö Mill & Destillery

Så gör proffset jordgubbstårta!

Smaka på Spanien, Katalonien – Avsnitt ..

Smaka på Spanien, Katalonien – Avsnitt ..

Smörig Vinterdrink

Miss Li på besök!

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.