Fläskkarréskivor östa med vitlökssmör

Ingredienser
4 skivor Fläskkarré utan ben
Salt
Olja
40 gram Vitlökssmör
Peppar
Gör så här
1. Banka gärna köttet då det inte är lika mört som exempelvis fläskkotletter. Använd en kastrull eller köttklubba, du kan även försiktigt använda den taggiga sidan på köttklubban.
2. Krydda ena sida av karrén med salt. Stek först den saltade sidan i olja, ca 3-4 minuter om skivorna är 2 cm. Salta andra sidan och stek andra sidan lika länge. Lägg i vitlökssmöret mot slutet av stekningen. Ös köttet med smöret och krydda med nymalen peppar. Ta upp och låt vila 5 minuter.
3. Servera kotletterna med något gott tillbehör, förslagsvis potatisgratäng och en god sallad.
Vinhyllan.se samarbetar med de flesta av Sveriges duktiga vinimportörer, som åker världen runt och smakar på viner.
Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev kommer du alltid att vara informerad om de senaste nyheterna, trender, events och mycket mer.
Fler recept

Hemgjord dragonvinäger – boosta din egn..

Revbensspjäll med nudelsallad och grillad maj..

Brynt smör- & salviapasta med salsiccia

Friterad minimozzarella med pestomajonnäs

Pangrattato – fattigmansparmesan

Capunti med fläskkarré

Stekt fläsk med löksås

Semitorkade tomater

Pinsa med kantarell och coppa di parma

Frasig smördeg med bacon

Smördegspinnar

Srirachamajonnäs

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.