Webb-TV
Vanilj i vin?
Vanilj i vin? Carina berättar hur det kommer sig att man kan känna vaniljtoner i vin.
Prenumerera
Vinhyllan.se samarbetar med de flesta av Sveriges duktiga vinimportörer, som åker världen runt och smakar på viner.
Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev kommer du alltid att vara informerad om de senaste nyheterna, trender, events och mycket mer.
Fler klipp

Arancini – risottobollar med saffransma..
Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar arancini - risottobollar med saffransmajonnäs och ..

Saffransrisotto, Risotto Milanese
Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar saffransrisotto, Risotto Milanese. En klassisk ita..

Linguine all’Aragosta – Hummerpasta top..
Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar linguine all’Aragosta, hummerpasta toppad med fore..

Zucchinicarpaccio
Vi gästas av Alexandra Zazzi som gör en zucchinicarpaccio, härligt god och fräsch. Dessut..

Öppna ostron med Thomas Kristenson!
Vi har fiskkungen Thomas Kristenson på besök som visar hur man enklast öppnar ett ostron ..

Tartare på gingravad ryggbiff med syrade grön..
Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar Tartare på gingravad ryggbiff med syrade grönsaker..

Laxfyllda rödtungsrullader med vitvinssås
Vi har fiskkungen Thomas Kristenson på besök som lagar laxfyllda rödtungsrullader med vit..

Agnolotti alla salsa di noci – fylld pa..
Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar Agnolotti alla salsa di noci, en typisk rätt från ..

Lax med fiskkungen Thomas Kristenson
Vi har fiskkungen Thomas Kristenson på besök som lagar en enkel och supergod rätt med lax..

Alexandra Zazzi och Jonas Larsson pratar om S..
Vi träffade kocken Alexandra Zazzi och Jonas Larsson på Tevsjö Kvarn & Destilleri. De pra..

Tevsjö Mill & Destillery
Vi besöker Tevsjö Kvarn & Destilleri (Tevsjö Mill & Destillery), beläget i vackra Järvsö...

Så gör proffset jordgubbstårta!
Har du funderat hur man får till ett bakverk som ett proffs? Josefin Gauffin, en av Sveri..

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.