Melon med minimozzarella och prosciutto

Ingredienser
Melon, förslagsvis galia- honungs eller cantaloupe
Prosciutto, 1/3 skiva på varje tandpetare
Olivolja
Svartpeppar
Minimozzarella
Basilika
Flingsalt/grovkornigt
Tandpetare
Gör så här
1. Skala och skär melonen i lagoma bitar, ringla över lite olivolja och peppra. Blanda gärna runt lite försiktigt.
2. Stick på mozzarella, basilika och prosciutto på tandpetare och tryck sedan ner dem på melonbitarna.
3. Avsluta med att ringla över lite mer olivolja, strö på lite salt och dra några varv med pepparkvarnen.
Smakligt tilltugg!
Vinhyllan.se samarbetar med de flesta av Sveriges duktiga vinimportörer, som åker världen runt och smakar på viner.
Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev kommer du alltid att vara informerad om de senaste nyheterna, trender, events och mycket mer.
Fler recept

Dragon- & tomatgratinerad gnocchi

Friterad kyckling med rödkålsallad

Hemgjord dragonvinäger – boosta din egn..

Revbensspjäll med nudelsallad och grillad maj..

Brynt smör- & salviapasta med salsiccia

Friterad minimozzarella med pestomajonnäs

Pangrattato – fattigmansparmesan

Capunti med fläskkarré

Fläskkarréskivor östa med vitlökssmör

Stekt fläsk med löksås

Semitorkade tomater

Pinsa med kantarell och coppa di parma

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.