Hemgjord dragonvinäger - boosta din egna bearnaisesås

Ingredienser
Färsk dragon
Vitvinsvinäger eller äppelcidervinäger
Gör så här
1. Repa bladen från dragonen och lägg i en välgjord glasburk. Du kan även lägga ner hela kvistar i en glasflaska om du är ute efter bara vinägern, otroligt snyggt dessutom.
2. Fyll på med vitvinsvinäger så att bladen täcks. Ställ i kylen och låt smaken mogna och bli fylligare.
Tips! Vill du så kan du låt dragonvinägern stå i rumstemperatur för att snabba på smakprocessen. Sila sedan av bladen om du bara vill ha smaksatt vinäger.
Vinhyllan.se samarbetar med de flesta av Sveriges duktiga vinimportörer, som åker världen runt och smakar på viner.
Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev kommer du alltid att vara informerad om de senaste nyheterna, trender, events och mycket mer.
Fler recept

Revbensspjäll med nudelsallad och grillad maj..

Brynt smör- & salviapasta med salsiccia

Friterad minimozzarella med pestomajonnäs

Pangrattato – fattigmansparmesan

Capunti med fläskkarré

Fläskkarréskivor östa med vitlökssmör

Stekt fläsk med löksås

Semitorkade tomater

Pinsa med kantarell och coppa di parma

Frasig smördeg med bacon

Smördegspinnar

Srirachamajonnäs

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.