Friterade potatisskal

Ingredienser
Potatis
Olja
Salt
Gör så här
1. Skölj skalen väl och torka torr.
2. Fritera runt 175-190 grader. Du kan annars testa att lägga ner ett skal i oljan om du inte har en termometer. Bubblar det livligt runt skalet så är oljan tillräckligt varm. Tänk på att graderna sjunker ju mer du lägger i åt gången. Fritera potatisen krispig och gyllenbrun. Låt rinna av på papper. Salta och smaksätt om du önskar med andra kryddor.
3. Njut och servera dem gärna med ett glas bubbel och en god dipp.
Vinhyllan.se samarbetar med de flesta av Sveriges duktiga vinimportörer, som åker världen runt och smakar på viner.
Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev kommer du alltid att vara informerad om de senaste nyheterna, trender, events och mycket mer.
Fler recept

Dragon- & tomatgratinerad gnocchi

Friterad kyckling med rödkålsallad

Hemgjord dragonvinäger – boosta din egn..

Revbensspjäll med nudelsallad och grillad maj..

Brynt smör- & salviapasta med salsiccia

Friterad minimozzarella med pestomajonnäs

Pangrattato – fattigmansparmesan

Capunti med fläskkarré

Fläskkarréskivor östa med vitlökssmör

Stekt fläsk med löksås

Semitorkade tomater

Pinsa med kantarell och coppa di parma

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.