https://vinhyllan.se/wp-content/themes/vinhyllan

Varan har lagts i din varukorg!

Meny
Vinhyllan.se
  • Sök

Vinhyllan tipsar om semester i Sverige

Vinhyllan tipsar om White Guide Sverigesommar 2020. Spana in länkarna nedan.

White Guide presenterar Sverigesommar 2020 – en digital guide till lokala måltidsupplevelser och gastronomiska äventyr i hela landet. Här listas ett urval av de bästa sommarkrogarna, barerna och caféerna – kompletterade med handplockade hotell och utflyktsmål som gårdsbutiker och adresser till lokala mat- och dryckesproducenter. Under hela sommaren, från juni till augusti, kompletteras guiden med nyheter, tips och nya recensioner. 

Initiativet White Guide Sverigesommar 2020 presenteras i samarbete med LRF Lokal mat och dryck som tipsar om gårdsbutiker och lokala producenter att besöka, även de landskapsvis.

– Många företagare av mat och dryck har drabbats av utmaningar med att få ut sina produkter i marknadskanaler. En del har funnit nya vägar, men för de flesta har det varit en prövande tid, precis som för många av Sveriges restauranger och caféer. I samarbete med White Guide vill vi öka intresset för småskaliga producenter och lokal gastronomi och bidra till att fler företagare kan nå ut till sina kunder, säger Anna Kaijser, branschansvarig för LRF Lokal mat och dryck.

http://www.whiteguide.com/sverigesommar2020

http://www.whiteguide.com/

http://www.instagram.com/whiteguidessverige/

https://www.instagram.com/explore/tags/sverigesommar2020/

White Guide Sverigesommar 2020 stöttas av Visit Sweden och Turistrådet Västsverige, ICA, Svenskmärkning, Electrolux Professional och Halebop, för att tillsammans öka intresset för lokala smakupplevelser.

 

Publicerat: 1 juli, 2020
Skrivet av: Carina Mian

Klicka för att dela på facebook

Klicka för att dela på twitter

Klicka för att dela på pinterest

Vinhyllan.se

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.