https://vinhyllan.se/wp-content/themes/vinhyllan

Varan har lagts i din varukorg!

Meny
Vinhyllan.se
  • Sök

Skånska Spritfabriken släpper Alkoholfri Gin & Tonic Gurka och Svartpeppar

SKÅNSKA SPRITFABRIKENS ALKOHOLFRIA GIN & TONIC – GURKA OCH SVARTPEPPAR smakar verk­ligen som en gin & tonic. En väl balanserad blandning av enbär och svartpeppar fram­häver toner av gurka med en underton av citrongräs och doftrika blommor. Ett bra alkoholfritt alternativ till såväl vardag som fest.

Skånska Spritfabriken, som satsar stort på sitt alkoholfria sortiment, släpper sin nya alkoholfria gin & tonic, gurka och svartpeppar i november. Samtidigt söker företaget investerare som vill komma in tidigt och växa med företaget som haft ett mycket framgångsrikt år.

”Vi har fullt upp med att hinna med våra beställningar och behöver satsa mer på att effektivisera vår produktionslina och öka våra försäljningskanaler för en ökad lönsamhet”, uppger företagets Vd, Kim Paulin.

Bakom den nya drycken står företagets master blender, Jan Rothman. ”Gurka och svartpeppar är den mest sålda gin & tonic varianten idag, så självklart ska den ingå i vårt alkoholfria sortiment för dem som av olika anledningar vill avstå alkohol”.

 

Källa: https://www.mynewsdesk.com/se/skanska-spritfabriken/pressreleases/skaanska-spritfabriken-slaepper-alkoholfri-gin-och-tonic-gurka-och-svartpeppar-2789178

Klicka för att dela på facebook

Klicka för att dela på twitter

Klicka för att dela på pinterest

Vinhyllan.se

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.