https://vinhyllan.se/wp-content/themes/vinhyllan

Milano Wine Week 2-10 oktober

Wine Week i Milano kommer genomföras 2-10 oktober 2021 och i samband med denna vinvecka kommer även en ny app att lanseras där du kan boka bord på en restaurang beroende på vilket vin du väljer. Appen kommer att heta W och ska alltså lanseras i samband med Milano Wine Week. Milano kommer att bli den första staden i världen där kartläggning av vinlistor på restauranger kan användas som vägledning i valet av bokning.

Genom att skriva in namnet på ett vin så får man veta vilken restaurang som har vinet och man kan sedan boka bord på restaurangen. Man arbetar nu på att få in alla restaurangers vinlistor först och främst i  Milano och planen är att få in hela Italiens vinlistor till slutet av 2022. Omfattande arbete som ska skannas in i appen och fantastisk vägledning och hjälp för både turister och boende.

Presidenten för Milano Wine Week, Frederico Gordini säger att man ska använda appen för att kunna hitta det vin man tycker om och reservera plats på restaurangen för att prova vinet och även att äta på restaurangen. Till och med boka en cykel för att ta sig till stället ska man kunna göra. Strålande!

Följ länken om du vill läsa mer om Milano Wine Week, https://milanowineweek.com/eng/

Har du vägarna förbi London kan du följa denna länk för rekommendationer i London,  Wine List Confidential 

 

Publicerat: 27 augusti, 2021
Skrivet av: Carina Mian

Klicka för att dela på facebook

Klicka för att dela på twitter

Klicka för att dela på pinterest

Vinhyllan.se

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.