https://vinhyllan.se/wp-content/themes/vinhyllan

Varan har lagts i din varukorg!

Meny
Vinhyllan.se
  • Sök

Fira internationella vegandagen med Emiliana Organic Vineyards

Den 1 november firas internationella vegandagen runt om i världen. World Vegan Daygrundandes 1994 av Louise Wallis, ordförande i Vegan Society UK, med syfte att uppmärksamma den veganska livsstilens effekter på hälsa och miljö.

Alla våra producenter erbjuder veganska viner, men då det görs justeringar mellan årgångar så bör man hålla sig uppdaterad. I vårt sortiment finner du bland annat chilenska Emiliana Organic Vineyards, världens största producent av ekologiska viner, som endast framställer viner lämpade för veganer.

På vår hemsida finns en aktuell och uppdaterad lista över veganvänliga viner. Se hela listan här.

Vad innebär det att ett vin är veganskt? Kortfattat att inga animaliska produkter så som ägg, mjölk eller gelatin har använts i processen. Det handlar i de flesta fall om klarningsprocessen, där man i stället kan använda veganvänliga alternativ som bentonitlera.

 

Källa: https://www.mynewsdesk.com/se/vctsweden/news/fira-internationella-vegandagen-med-emiliana-organic-vineyards-295704

Klicka för att dela på facebook

Klicka för att dela på twitter

Klicka för att dela på pinterest

Vinhyllan.se

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.