Webb-TV
Agnolotti alla salsa di noci - fylld pasta med valnötssås
Vi gästas av Alexandra Zazzi som lagar Agnolotti alla salsa di noci, en typisk rätt från norra Italien och området runt Genova. I de låga kullarna som kantar hela den liguriska kusten växer massor av olika slags nötträd. Många av de traditionella recepten från denna region innehåller nötter, rostade pinjenötter, syltade kastanjer, krossade hasselnötter och inte minst valnötter. De finns i både desserter och huvudrätter på alla upptänkliga sätt och vis. Det roliga med just denna sås är att den är härligt krämig och vansinnigt god att smaka på även om den inte kröner en pasta. Lägg på toppen av spröda kex och njut med torr spumante.
Recept: Agnolotti alla salsa di noci – fylld pasta med valnötssås
Prenumerera
Vinhyllan.se samarbetar med de flesta av Sveriges duktiga vinimportörer, som åker världen runt och smakar på viner.
Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev kommer du alltid att vara informerad om de senaste nyheterna, trender, events och mycket mer.
Fler klipp
Zucchinicarpaccio
Öppna ostron med Thomas Kristenson!
Tartare på gingravad ryggbiff med syrade grön..
Laxfyllda rödtungsrullader med vitvinssås
Lax med fiskkungen Thomas Kristenson
Alexandra Zazzi och Jonas Larsson pratar om S..
Tevsjö Mill & Destillery
Så gör proffset jordgubbstårta!
Smaka på Spanien, Katalonien – Avsnitt ..
Smaka på Spanien, Katalonien – Avsnitt ..
Smörig Vinterdrink
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.